Heello !!

Hej!
Vad har hänt sen sist då? hm, på lördagen var vi ju iallafall på fest i en lokal i Rosers. Det var fan kul, en av de roligaste kvällarna på läänge!! Någon mupp ställde till med bråk men men det förstörde inte våran kväll iaf, det såg vi till... =)

Enzo verkar mycket bättre, han är mycket piggare och VILL ut och leka och så.... Det känns bra =) Att han vill ut och leka eller ut överhuvudtaget är ett stort framsteg !!

Sitter just nu på jobbet och väntar på att få sova, är såå trött och börjar få ont i huvudet känner jag... Skit också... Imorron ska jag och Määllie tömma min lägenhet eller så mycket som vi hinner iaf, eftersom jag först ska på möte mellan 9-11.30 och sen så kommer han som ska hyra lägenheten kommer kl. 4 och ska skriva kontrakt... Sen på fredag tänkte jag fortsätta och tömma men kom på att klockan 1 är det urnsättning för Farfar och sen på kvällen så ska ju jag och Malle på release-fest i typ Sumpan... =) Ska bli roligt !! Sen får vi se vad som händer på lördagen, känner att jag och älskling inte träffats så mycket på senaste tiden så det känns som om det är dax att fixa det =) Älskar honom sååå !!!! <3<3<3<3<<3<3

Nej om man kanske skulle ta och försöka sova lite granna ?! Nej ska nog ringa älsk först och berätta hur mycket jag älskar honom först !!

Puss & Hej !!

Vetten, Jess & Imorron!

Hej !

Har ringt veterinären idag som jag skulle göra, och eftersom jag tycker att det har blivit bättre så sa han att då är det Astma det är han har. Han skulle få hela kuren som han skrivit ut åt honom och sen om han skulle få vårt att andas igen så skulle jag ringa tillbaka och så skulle han behandlas mot astman. 
Men skönt att det kommit fram vad det var iaf... För han är mycket piggare också, nu vill han ut och springa, förut gick han ut men satt mest och dum-stirrade. :) 

Sitter nu hemma hos min Jess och dricker lite :) Så myysigt, det var så länge sen man träffade henne... Och underbara Määlliiie ska ju hämta mig, sötnöten =D Så blir det kanske ferre imorron också, najjs =)
Kanske skulle käka tacos med Broder och Räkan min imorron :) Kanske kan kolla om Mällliie och Billy kan komma också :)

Känner att jag saknar min Emma också... Hmmm får dra en träff med henne snart också... Tyra också såklart =)


Nej men kanske skriver lite under kvällen...

Purre och hej !!

Enzo, Älsk och Helgen!

Halloj!

Det har hänt en det sen sist! Enzo, min katt har blivit sjuk... :( Han går nu på antibiotika och kortison... stackarn!! Vetten trodde att han antingen har vatten i lungorna eller så har han astma, kan ju vara mycket annat också så som hjärtfel mm. Men vi får ta en dag i taget helt enkelt... Min stackars fina lilla älskling !!

Igår var jag och Malle i Uppsala, fan vad roligt vi hade, vi skrattade nog hela dagen!!! Hihi... Tack för en rolig dag vännen!!! Det måste vi göra oftare =)

Åh, längtar tills påsk, då ska vi åka med Malle och Billy till Malles land i dalarna, ska bli så skönt!!! Skönt att komma hemifrån lite =D
Fanns inte mkt att göra tydligen men det är ju bara att ta med sig en dvd och filmer, datorerna mm. Älsk ska ju köra 5-timmars först på fredagen så då tänkte jag och Malle att vi kan ju packa mm och så tills karlarna kommer hem. För antar att Billy ska åka och kolla på 5-timmars :) Det blir najjs eftersom grabbarna är lediga på måndagen också så kanske vi inte kommer hem förrens på måndag, men vi får se hur det blir :)

Ikväll är sista natten för mig denna vecka, skööönt... Typiskt att Älskling åkt till Lindvallen med jobbet för att åka skidor bara... Men men hoppas han har kul :) Han kommer ju hem på söndag men det är ändå ganska länge känns det som... Skulle aldrig kunna vara borta ifrån honom i mer än 4-5 dagar, helt sjukt för med andra killar har jag ju kunnat åka till Thailand i 2 veckor och inte tyckt att det var jobbigt alls nästan men det känns som om jag skulle åka någonstans utan Virre så skulle jag dö. Helt sjukt hur mycket jag älskar honom !!!!

Men helgen kanske går fort ändå, ska ju vara med min Jess imorron, vi ska mysa lite, var ju så länge sen... Vi ska först käka tacos sen ska vi dricka lite granna!! ;)
Brukar ju bli en del drickande när man är med henne =) Haha. Sen skulle min snälla snälla Mällliiieee hämta miig!! Tack hjärtat!!!
Sen på lördag hittas det nog på något...
Min Reka (läs rääka) skulle ju tydligen kanske upp till dalarna i helgen med broder min, vi mååste rida någon dag också lille rekan min !!!!

Sen vips så är det ju söndag, känner just nu som att det inte kommer att gå så snabbt som vips men men man kan ju alltid hoppas... Lämnade älsk för bara någon timme sen men saknar honom redan, helt sjukt.!.

Nej nu ska jag kolla på desperata hemmafruar som precis kommit ned.... :)

Purre snurre på alla!!!

Heyyy

Halloj!
Sitter här hemma just nu, har precis fixat mig klart, ska nog snart åka till BJ som har fest för han fyller år!! Grattis, grattis!!
Väntar bara på att Billy och Malle ska ha ätit klart hos Billys mor...
Älskling sitter och kollar på Irene Huss och jag sitter här, har suttit vid tvn ett tag också men det sög rätt hårt så dumpade den faktiskt för datan... Haha. Har druckit ett par tre öl, kommer säkert bli fler senare men känns som om man kanske ska ta det lite lugnt nu innan vi åkt någonstans så man inte blir allt för full innan man åker någonstans... Haha.

Ajja hörs kanske imorron!!
Purre

Hejsan!

Hej!
Sitter nu hemma och kollar på Vänner.
Har precis kollat klart på det nya avsnittet av Desperata hemmafruar, det var bra men det händer ju inget med Dave längre, verkar inte som om han kommer någon vart, jag vill ju se vad han tänker göra mot Mike. Men men...
Tänkte kanske kolla på "The Hills"på mtv.se eller kanske paris serie "My new BFF"? Hm, svårt val... Tycker även att     
"A shot at love with Tila Tequila" är bra och det finns det ju 2 sesonger av så kanske blir det... Hm... Ajja får väll lotta eller något, haha vilket intressant inlägg...

Imorgon ska jag jobba, jobbar 8-16, det är väl helt okej..
Sen jobbar jag på fredag och söndag...

Åh, vad jag längtar tills sommaren, kan den inte komma nu... Det känns som om det aldrig kommer att bli sommar nu eftersom det är typ 7 meter snö ute. Jag vill ha bort snön nu... Det är helt värdelöst eftersom jag inte kan åka med bilen någonstans heller eller kan och kan, det kan jag väl men det är inte så kul när det känns som om bilen kommer åka i diket när som hellst...

                                          

Visst är han fiiin min älskling !!!

Jeklar!!

Hej igen!
Ne nu jeklar vet jag inte vad som tagit åt mig, bloggar två inlägg på en dag !!! Oh my !! Emma kommer då bli glad (och fövånad) :D
Jag sitter här i sängen och kollar på tvn och äter crabsticks (mums) och dricker cola. Känner mig väldigt nyttig minus colan då... :) Det är fan gottigottgott med crabsticks, tyckte de bara luktade illa förut när älsk åt dom men när man väl smakade så var det ju smaskens... :) Nog om crabsticks...
Sitter här och väntar på att älsk ska komma hem, han har varit på kurs idag sen åkte han direkt och spelade curling... Han spelar spelar inte curling alltså utan det är igenom jobbet... Eller denna gång var det genom hans pappas företag och förut när han var på det så var det igenom hans jobb... :) Hehe krångel krångel... :)

Haha sitter och kollar på Den rätte för Rosing och hon verkar ju helt BLOND!!! Haha "Men killar ni är ju inte här för att bli polare, ni är ju faktiskt här för mig"!! Pffft....

Ajja det får vara det för denna gången...

Purre och HEj...

Björnriket, Sommar And JUNKYARD.

Halloj!

Björnriket var så himla kul :)
Jag har iaf lärt mig att åka skidor :D Är faktiskt riktigt stolt över mig själv! Trodde aldrig jag skulle lära mig men det gäller ju bara att inte vara rädd för att ramla.. Vilket man gjorde ett x antal gånger.. Haha...
En av dom var ju riktigt risig, det var andra dagen och första åket (började gå bra redan första dagen men bland dom sista åken). Och hade nog lite för mycket självförtroende om att "jag kan nu", så jag åkte ganska fort och åkte efter Annelie. Så säger jag till Annelie att det är ju kul att åka såhär fort. Haha sen vet jag inte riktigt vad som hände för helt plötsligt börjar jag åka rakt emot ett staket i backen och det går med en väldans fart, som tur är så var det en liten öppning i staketet för att folk (älskling + bror bla.) ska kunna åka lite offpist.
Hade iaf en jävla tur att jag prickade precis i hålet i staketet... Jag och Annelie skrattade så vi grinade, vi kom inte upp på ett bra tag. Jag satt ju fast i lös-snön typ... Haha.
I liftkön svinade vi som fan hela tiden, "klickade" av varandra skidorna hela tiden haha Victor gjorde det på Annelies mamma Ingrid och hon märkte inte det så när hon skulle åka lite frammåt med kön så drog hon en riktig jävla vurpa, haha såg så kul ut när hon låg där på marken och kravlade och höll i någons ben (de som stod framför i kön) som vi EJ kände... Hahahah. Men det är så kul med Ingrid för hon skrattar bara och ger igen sen... Hihih
Jag, Annelie, Chrisse, Colle (Annelies pappa) och en av Colles kompisar Ronny åkte skoter också, det var kul men fan vad det guppar ibland, känns som om man kommer ramla av typ... Men det var coolt iaf, typ 2 gången jag åker skoter...
Vi tänkte ju gå ut på lite afterski också men det vart aldrig så, man är ju helt slut efter en hel dag i backen... Så när man kommer in tar man någon öl/cider och bara tar det lugnt sen kallar sängen typ vid 22. Kändes som om vi var en barnfamilj ute på semester haha. Men så går det ibland!

Nu har vi iallafall varit hemma en vecka och det är rätt skönt fast man saknar ju björnriket en del...

Nu längtar man bara till sommaren, vill börja planera vad vi ska göra nu, nu, nu... Men det är ju typ 4 månader kvar tills semestern men men det brukar rulla på ganska bra och gå rätt så fort iaf... Vi har iaf lite planer, först blir det nog Power Meet i Västerås, sen har vi pratat lite om att vi kanske ska åka till Gotland, Götet, Skara, Till Victors land och kanske till Malles land :D Skulle vara roligt faktiskt... dock är ju medeltidsveckan på gotland v 32 och det är ju i början av augusti och det är ju rätt sent, men vi får sätta oss och planera lite närmare.. 
Power Meet är iaf spikat förhoppningsvis!! :D Är så kul att träffa alla, hoppas verkligen på att få träffa NANETTE där iaf, var ju 138848 år sedan känns det som... (Eller i Rättvik förra året) men det var ju bara en jätte snabbis, typ 3 minuter max...
Men men det får vi ta och styra upp... :D

Ska ju snart bli 740-raggare också, hehe närå men ska åka Victors bil ett tag, min JUNKYARD-bil kan gå och hänga sig någonstans tycker jag... Har så dåliga däck också och nu när den där jävla snön kommit tillbaka helt plötsligt så går det ju knappt att åka med den. Man står typ stilla på stället. Vägrar att gå igenom besiktningen gör den också och jag blir så less, har varit på den där j*vla besiktningen fan 5 gånger tror jag... Pallar inte med den mer... Så den kan få stå och ruttna... Sådeså.

Nej men om man skulle ta och rulla igång en film eller något... Får sen om jag vågar ta JUNKET till märsta och köpa cigg, det skulle behövas. Då kan man ju passa på att hälsa på min sjuklings-Emma också :D
I Will see...

Bye for now then.

RSS 2.0