Träff med kändis!!

Hallå hej!!

Idag har vi varit på rally med Fille och Björn, det var skit roligt!!!
Haha älsk gjorde bort sig rätt fint!! Inför en kändis också!!! Haha fast han visste inte det då...
Det började med att jag och älsk skulle åka och kolla lite snabbt på SS1 (Första sträckan) vi satt där på en grusväg mitt i skogen och försökte luska ut vilket nummer det var på rallybilen som åkte förbi (det var ca 3 åkrar emellan) så vi såg bilen men inte nummret på bilen... Vi var ju tvungna att försöka luska ut vilket nummer eftersom Fille och Björn hadde nummer 77 och vi var tvungna att vara på servicen innan dom kom in...
Då kommer en gubbe fram och frågar om vi vet vilket nummer det är som kör, vi vet ju inte det och säger även det till honom... Han står och snackar lite med älsk och säger sedan att " på den här vägen kördes förut SM i Rally"
Victor: "jaha, körde du då eller?"
Gubben: Ja
Victor: Aha, gick det bra då?
Gubben: Jadå, jag vann!
Victor tänkte då jooviisst du säkert... haha
Varpå Victor frågar om han har någon rallybil och om han ska köra något snart.
Då säger gubben att " ja jag har en Ford Escort och jag ska nog köra midnattssolsrallyt" (Det Mickael Persbrandt kör)
Då säger Victor "haha okej, är det du och persbrandt då eller, haha" (Skojjar)
Gubben: "Jag tränar Persbrandt"
Victor: "Ehh, ahaa..."
Sen tar han upp sin mobil och visar massa bilder på han och persbrandt och massa svart/vita bilder på när han kört i Italien, han hade tagit emot pris av kungen i acropolis, av prins Bertil och massa stora personer... Då tänkte jag att han måste fan vara känd!! Men Victor fattade fortfarande inte det och trodde typ fortfarande inte på honom... Haha det är så jävla kul nu i efterhand!!!
Men Victor frågade ju inte vad karln hette heller... Haha
Men sen kom det fram att det var BJÖRN WALDEGÅRD !!!  Han är typ rally-gurun!!!
Läste på Wikipedia och där står det såhär om honom:

Björn Waldegård är en svensk rallyförare född 12 november 1943 i socken i Uppland.

Han är en av alla tiders skickligaste rallyförare och numer expertkommentator på Eurosport. Han började sin rallykarriär på smala och krokiga vägar i Roslagen. Waldegård köpte en begagnad Volkswagen 1500 och vann Rally Bore 1965. Det var hans genombrott som rallyförare. Han tävlade då för MK Rimbo. Sedan dess har han tävlat för många av de stora stallen.

Numera jobbar Björn Waldegård som expertkommentator på Eurosport. Men han gjorde även ett dubbnings jobb när han lånade ut sin röst till den svenska versionen av Walt Disneys Bilar2006.

Musik [redigera]

Björn Waldegård är omnämnd i Lars Vegas Trio´s - Hetsig dans kring granen, där han beröms för sina fina kläder.


Meriter [redigera]

Han har tävlat i 55 länder och haft kontrakt med 14 olika bilmärken



FAN VAD COOLT !!!!!!!!!!!!
Hur stora är oddsen att han skulle komma fram och börja prata med oss OCH in the middle of nowhere ( Mitt i skogen utanför Uppsala) Det är fan inte ofta det händer, det roligaste är att Victor inte trodde på honom och han är typ en av sveriges kändaste rallyförare. Men det är ju som victor säger att man har ju hört talas om honom men vet ju inte hur han ser ut nuförtiden, då han är 67 år gammal nu!! Han ser ju rätt annorlunda ut nu!!! Haha jag undrar bara vad han säger om Victor till sina anhöriga, säkert berättar han att han träffade världens tomte idag !!! Haha....

Nej man nu ska jag mysa med älsk!!
Puss och hej!!


RSS 2.0