GRATTIS HJÄRTAT !!!

Grattis på födelsedagen Annelie ,hjärtat!!!!!!!!!!

Idag har jag varit barnvakt åt Alva och Erica, så söta :) Haha dom är så roliga, jag vill ha glaaaass... haha

Jag och Annelie ska åka till barnens djungel med dom på fredag, det kommer att bli kul :) Haha jag och Annelie kommer säkert vara mer svettiga än dom när vi är klara :D Haha
Nu ska jag åka hem och städa lite (MYCKE) innan Victorius kommer hem! Senare ska vi åka till Annelie och fika och förhoppningsvis kolla på Idol :)

Vi kanske ska åka och käka på lördag också för att fira Annelie :) Det blir nog Mongoliska i stan, det blir myys :D

Åh, måste köpa ny lur också... Fan.

Nä men om man skulle ta och börja rulla hemmåt och börja dra igång monstret.. Hmm

Purre & Hej.

Barnvakt åt ett underbart barn & möte .

Halloj!

Idag vaknade jag av att Enzo står och trampar mig i ansiktet... Hmm, mupp katt!!
Sen var det bara att hoppa in i duschen för att sen dra iväg mot Väsby för jag och Annelie skulle nämligen vara barnvakt åt underbaraste Tyra <3 För mamma Emma och Moster Fia skulle tatuera sig! Det gick som en dans som vanligt när man har med det underbara barnet att göra! Hon är så snäll och mysig ! :D
Annelie var nog lite missnöjd för att Tyra slog mot henne lite i början men sen fick hon bära på henne :) hihi
Kan ju kolla med Emma om hon vill bli av med Tyra några timmar så vi kan vara lite barnis eller om dom vill följa med oss och handla lite när vi får lön :)

Sen var det möte med jobbet i 2 timmar det gick också bra!
Så nu sitter jag här hemma och väntar på att Victor ska ringa så man kan börja dra sig utåt stor skogen och mysa lite innan jag börjar jobba kl. 9...

Så det var min dag det... Kanon kul :) *tummen upp*

Puss & Hej


Finaste Låten !!

Amanda gör den så jävla bra !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qv4hqi1gvOY


I Love Love Love It !!!!

:D

Hej Hej!!

Gud vad jag är dålig på att uppdatera! Vet att jag säger att jag ska bättra mig hela tiden så nu säger jag inget alls ist :) Haha det är lika bra det tror jag!!
Ska snart åka och luncha med Annelie :D Kanske världens roligaste människa :P Är så jävla kul att umgås med dig gumman!!!! Och tycker att det är såå kul att vi har börjat umgås så mycket nu :):)

Iförrgår var jag med min Emma :) Det var fan länge sen... Nu får det inte gå så lång tid emellan tycker jag... Och lilla Tyra, underbar är det ända ordet som kan beskriva denna lilla vackra varelse!!! <3 Älskar Er !!

Nä nu måste jag dra!

HEJ!!

RSS 2.0