Jul, Nyår & Ridning.

Hallå hej!!

Vad har hänt sen sist då, mycket!  Men orkar inte ta upp allt här...
Min farfar har gått bort :( Men han har det bra nu försöker man tänka iaf.  Jul och nyår var lyckade iaf.
På julafton var vi först hemma hos farmor och åt och öppnade julklappar sen åkte vi hem till mamma, kändes konstigt att vara hemma hos mamma på jul eftersom vi alltid varit hos mormor annars, så länge jag kommer ihåg iaf.
Kändes även konstigt att inte farfar var med, han låg på sjukhus då. Stackarn..
På nyår var vi först hemma hos älsk som lagade god mat till oss och Precis :D En riktig kock :):)
Sen bar det iväg mot väsby och hem till Cheyanne och Thomas där festen var i full gång när vi kom dit. Eller festen hade ju redan börjat för länge sen för älskling iaf för han var full som en spruta när vi kom till väsby. Inte så konstigt, han hade ju druckit en hel samboca nästan helt själv + ett x antal öl :D Haha... Så han höll på att dra ned granen där och drog en jävla kullerbytta ned för deras stentrappa... HAHA så han hade rätt ont i hela kroppen dagen efter, man mår ju som man förtjänar... haha så efter som älsk hade en sån jävla karatefylla så var vi hemma vid ca 01.30. Var ganska lätt att få tag på taxi faktiskt, det brukar ju vara ett jävla helvete men det är väl så att alla tänker så, så då slutar det med att ingen åker taxi ist... Hehe.. Vilket var mycket bra för oss... :)
Vad har man gjort mer då?! Hmm...
Jag och Annelie har ju börjat rida också, kul kul :) Eller börjat och börjat, haha vi har ridit en gång iallafall... Hah en bra början iallafall :) Får se om det blir något med det imorgon kanske... Rätt skönt att komma ut och göra något som är så jävla kul :)
Sitter här hemma hos mamma just nu med älsk och vi försöker komma på något att göra. Det återstår att se om det händer något... Blir väl som vanligt att sitta hemma och kolla på film eller något, men det är ju mysigt det med, bara man får vara med Victor så är jag mer än nöjd :D

Nä men vi hörs då!

Purre och Hej!! 

RSS 2.0